Watkins Glen State Park, New York. Galerie Foto

Watkins Glen State Park este un parc național situat în statul New York, în vestul Statelor Unite ale Americii. Este unul dintre cele mai populare parcuri naționale din regiune și este cunoscut pentru frumusețea sa naturală și pentru traseele de drumeție.

Parcul se întinde pe o suprafață de aproximativ 4 kilometri pătrați și include o serie de cascade, stânci, peșteri și poduri suspendate. Una dintre cele mai populare atracții din parcul Watkins Glen este Gorge Trail, o potecă care trece prin canionul glen-ului și oferă o experiență deosebită de drumeție.

Pe lângă traseele de drumeție, Watkins Glen State Park oferă și alte activități în aer liber, cum ar fi pescuitul, înotul și campingul. În plus, în zonă se găsesc numeroase restaurante, magazine și alte atracții turistice care completează oferta de divertisment.

În concluzie, Watkins Glen State Park este un loc minunat pentru cei care iubesc natura și activitățile în aer liber și merită cu siguranță o vizită pentru cei care călătoresc în zona statului New York.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.