Aquarium of Niagara, New York. Galerie Foto

Acvariul din Niagara a fost fondat în 1965 și găzduiește o varietate de specii marine și de apă dulce, inclusiv rechini, pinguini, meduze, reptile, pești colorați și multe altele. Scopul principal al acvariului este de a educa publicul despre viața marină și de a promova conservarea acesteia.

Printre principalele atracții ale acvariului se numără spectacolele zilnice cu delfini, care sunt foarte populare printre vizitatori. De asemenea, acvariul găzduiește o varietate de evenimente și programe educaționale pentru copii și adulți, inclusiv programe școlare, vizite de grup și evenimente speciale.

În plus, Acvariul din Niagara are și un program de conservare pentru speciile de animale pe cale de dispariție, precum țestoasele și broaștele țestoase. În acest program, acvariul lucrează împreună cu alte instituții pentru a crește și elibera înapoi în mediul lor natural aceste animale.

Acvariul din Niagara este o destinație populară pentru turiștii care vizitează zona Cascadelor Niagara și este deschis pentru vizitare tot timpul anului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.